Skip to main content

Rodanya, die bekend werd na haar deelname aan Temptation Island, krijgt binnenkort een kindje. Eerder onthulde Rodanya al wie de vader is, namelijk de jongen waarmee ze meedeed aan het televisieprogramma: Morgan. De hoogzwangere Rodanya heeft vlak voor haar bevalling erg nieuws gekregen, ze heeft namelijk last van aangezichtsverlamming. Zo liet zij weten in haar meest recente vlog.

Rodanya merkte plotseling dat haar lip ging hangen, en dat ze anders begon te praten. Rodanya krijgt op dit moment ze hulp die ze nodig heeft, en maakt zich klaar voor het moederschap. Check de onderstaande video om haar gezicht te zien en het volledige verhaal te horen.

Super leuk dat je op mijn kanaal bent gekomen. Mijn naam is Rodanya Kelsey. Ik ben 21 jaar en momenteel in verwachting van een klein wondertje. Ik vind het super leuk om jullie mee te nemen in het hele proces van moeder worden en natuurlijk mijn leven daaromheen. Er zal wekelijks een vlog online komen. Ook zal ik andere soort video’s uploaden waarin ik bijvoorbeeld persoonlijk ben.

BEKIJK HIER DE VIDEO

Leave a Reply