Skip to main content

Woensdagavond lekte Yvonne Coldeweijer een telefoongesprek met Jaimie Vaes waardoor bekend is geworden dat Jaimie beelden van de mishandeling zelf naar Yvonne stuurde. De roddelkoningin deed dit nadat Jaimie aan politie verklaarde dat haar hoofd niet tussen de deur zat, terwijl ze tegen Yvonne zei dat dit wel zo was. Powned bracht een bezoekje aan haar kledingwinkel in De Pijp, waar ze haar even konden spreken.

Niet eerlijk

Yvonne vertelt eigenlijk genaaid te zijn door Jaimie. “Ik had al zoiets van, Jaimie en ik hebben een onderonsje gehad en ik heb van haar “juice” gekregen. Ik bracht dat zoals zij dat wilde. Maar dat ze vervolgens zegt, ‘nee hoor media, ik heb nooit met mijn hoofd tussen de deur gezeten – dat maken jullie er van!’, dat vond ik niet helemaal eerlijk’, vertelt ze.

Jaimie Vaes

Lil Kleine

Yvonne snapt niet waarom Jaimie tegen haar zei dat ze met haar hoofd tussen de autodeur zat, terwijl ze tegen de politie verklaarde dat dit niet zo was. Ze sluit niet uit dat Jaimie misschien is omgekocht door Lil Kleine. “Maar ik denk dat ze gewoon is opgegaan in het moment en het gewoon erger neer heeft willen zetten dan het was.” Yvonne denkt dat Lil Kleine best opgelucht is nu ze de opnames heeft gelekt. “Ik ben het ook een beetje zat dat ik overal de schuld van krijg” lacht ze.

Bekijk hier de video