younes finani

Younes Finani deelt cover en releasedatum van zijn boek

younes finani

Younes Finani heeft vandaag de cover en de releasedatum van zijn boek ‘Het verhaal van Johannes uit de Jordaan’ gedeeld via Instagram!

Zijn bericht

Dames en heren, de afgelopen maanden is mijn leven ontzettend veranderd. Elke dag heb ik keihard gewerkt aan mijn boek en ik kan met trots zeggen dat we een definitieve datum hebben voor de release. ⁣

Ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Voor hetzelfde geld was ik namelijk weer de criminaliteit in gegleden, maar mede dankzij jullie steun en vraag naar het boek heb ik het mijn levensmissie gemaakt om dit boek tot in de puntjes te perfectioneren.⁣

Dit is ook de reden waarom het allemaal langer heeft geduurd dan verwacht. Omdat zoveel mensen mijn boek wilden lezen, kon ik geen steken meer laten vallen. Het moest en zou perfect worden, en ik kan jullie vertellen dat ‘Het verhaal van Johannes uit de Jordaan’ een boek is geworden waar ik voor de volle honderd procent in ben gaan geloven. ⁣

Dit boek heeft mijn leven nu al veranderd, en misschien verandert het dat van jou ook. Ik weet het eigenlijk wel zeker.⁣

Vanaf zondag 8 november is het boek te pre-orderen via YounesFinani.nl en vanaf 23 november is hij beschikbaar voor het grote publiek. #linkinbio⁣

Ik dank jullie! ❤️⁣

Pre-order

Zijn boek is vanaf zondag 8 november te pre-orderen via deze link!

BEKIJK HIER DE COVER