Dit wist niemand: Dit is de échte reden waarom Hesdy Gerges boos is op Rico Verhoeven!

Afgelopen zaterdag won Rico Verhoeven het wereldtitelgevecht van Badr Hari. De rust leek teruggekeerd, maar toen kwam Hesdy Gerges. Hij schold Rico uit tijdens zijn persconferentie, waarna Rico ook even opstond en boos reageerde.

Hij noemde Hesdy vervolgens een pannenkoek, en zei dat hij hem ook wel even neer zou slaan. Veel mensen dachten dat Hesdy boos was omdat hij Badr beter vond, maar dat is niet het hele verhaal.

Hesdy heeft namelijk meer verteld aan RTL Nieuws:

(Lees hier beneden een paar van zijn uitspraken!)

In de persconferentie voorafgaand aan het gevecht noemde Rico mijn gevecht met Badr een ‘shit fight’. Hij beweerde dat we moeite hadden om het einde te halen en dat we allebei geschorst waren voor doping.

Dat vond ik niet respectvol naar mij toe. Ik ben nooit geschorst voor doping. En het gevecht tussen Badr en mij was hard, maar van moeite om het einde te halen, was geen sprake. Rico Verhoeven zette mij voor lul, dus ging ik naar zijn persconferentie om hem voor lul te zetten. Ik heb er geen spijt van, ik zou het zo weer doen. Ik vond het gerechtvaardigd.

Hij moet respect hebben voor z’n voorgangers. Door jongens zoals wij kan hij de dingen doen die hij doet. Ik kan Rico Verhoeven niet dwingen om mij te respecteren. Ik kan het hem niet opleggen, maar dan hoeft hij het ook niet terug te verwachten.

Hesdy liet ook weten dat hij het graag wil uitvechten met Rico:

Het zal niet makkelijk zijn, omdat we niet langer bij dezelfde kickboksfederatie zitten, maar als de financiën goed zijn, kunnen we altijd praten. Ik ben een broodvechter, ik vecht voor geld. Hij is iemand voor wie ik mij goed zou kunnen motiveren. Ik zou graag afmaken waar Badr aan begonnen is.

BEKIJK HIER DE RUZIE

BEKIJK HIER DE REACTIE VAN HESDY