Skip to main content

Winne heeft via Instagram laten weten dat hij zijn eigen label is gestart. De naam van het label is ‘Couture 33’ en de eerste twee acts zijn Melissa Lopes en Rass Motivated.

Ik ben de afgelopen jaren achter de schermen veel bezig geweest met het ontwikkelen van talent. Ik had niet altijd de behoefte om daar direct mijn naam aan te verbinden. Het afgelopen jaar is daar verandering in gekomen en heb ik besloten daar op een officiële manier mee verder te gaan.

Vandaag maak ik daarom bekend dat ik mijn eigen label @couture33music heb opgericht en mijn eerste acts @melisssalopes en @rassmotivatedmusic heb getekend. Ik kijk ernaar uit om in samenwerking met @topnotchnl hun muziek met jullie te delen. Volg het @couture33music account voor alle ontwikkelingen.

Ps: Ik ben mijn album aan het afronden. ❤

screen-shot-2017-01-17-at-9-40-18-am

Leave a Reply