Vrouw wordt naar huis gestuurd tijdens date: ‘Hij vond m’n outfit te bloot’

Dates lopen helaas niet altijd uit tot een succes, maar de date van een 30-jarige Amerikaanse vrouw liep uit tot een echte ramp. De date van de vrouw stuurde haar namelijk naar huis vanwege ‘te blote’ kleding.

Bloot

De vrouw vertelt op haar TikTok dat de man haar enkele weken geleden mee vroeg naar een receptie van het bedrijf waar hij werkte. De 30-jarige vrouw spendeerde naar eigen zeggen 40 minuten aan haar outfit om er zo goed mogelijk uit te zien. Pas op het moment dat ze aankwamen, zei de man dat hij de outfit van de vrouw niet vond passen: ‘Hij vond het te gênant om met mij zo gezien te worden, belde een Uber voor mij en ging alleen naar de receptie.’

TikTok

De vrouw, Nikki Jabs, doet haar verhaal op TikTok: ‘Ik ben zo verdrietig omdat ik zoveel moeite heb gedaan om er mooi uit te zien. En hij stuurt me naar huis. Je ziet maar enkele centimeters van mijn buik, en mijn borsten zie je amper.’ Veel van haar volgers steunen Nikki, die overigens niet meer gaat afspreken met de man.

BEKIJK HIER DE VIDEO

@nikki.jabs

Reply to @1180sparky He wasn’t comfortable with me around his coworkers, but was comfortable sending me home with a stranger in an Uber.

♬ original sound – Nikki Jabs