Vrouw (23) sms’t vier jaar lang elke dag haar overleden vader en krijgt plotseling antwoord

Een 23-jarige vrouw genaamd Chastity Patterson uit Arkansas heeft een bijzonder verhaal gedeeld op Facebook pagina. Chastity beweert namelijk dat ze al vier jaar lang sms’jes stuurde naar haar overleden vader. Donderdag kreeg ze plotseling een reactie op een van haar berichtjes, het was een reactie van een man genaamd Brad die zelf zijn dochter was verloren.

De man ontving haar berichtjes al 4 jaar lang, en is naar eigen zeggen om die reden in leven gebleven. De berichtjes gaven hem namelijk zoveel kracht om door te gaan.

,,Hey lieve schat, ik ben niet je vader, maar ik krijg al je berichtjes al vier jaar binnen. Ik kijk altijd uit naar je ochtendberichtjes en nachtelijke updates. Mijn naam is Brad, en ik verloor mijn dochter tijdens een auto-ongeluk in augustus 2014, en jouw berichtjes hielden mij in leven. Als jij me sms’t, weet ik dat het een boodschap van God is.

Brad schreef ook dat hij eigenlijk al eerder wou antwoorden op de berichtjes, maar haar hart niet wou breken.

Je bent een bijzondere vrouw en ik wilde dat mijn dochter zou zijn geworden zoals jou. Bedankt voor al je dagelijkse updates. Jij herinnert mij eraan dat er een God is en dat het niet zijn schuld is dat mijn dochter niet meer op deze wereld is.. Hij gaf mij jou, mijn engeltje, en ik wist dat deze dag zou komen.

LEES HIER HAAR LAATSTE BERICHT EN DE REACTIE