Vrouw (104 jaar oud) gearresteerd door de politie

104-jarige gearresteerd!?

Waarom zou de politie een 104-jarige vrouw arresteren? Dat vroegen wij ons ook af. Het verhaal is minder schokkend dan je verwacht… Anne Brokenbrow, de vrouw in kwestie, had namelijk nog één laatste droom in haar leven: gearresteerd worden door de politie!

De 104-jarige vrouw was in haar leven nog nooit in aanraking gekomen met de politie. Daarom nam de liefdadigheidsorganisatie Bristol Wishing Washing Line uiteindelijk contact met de politie op, om ervoor te zorgen dat haar droom werkelijkheid kon worden. En inmiddels is niets minder waar!

Na een gezamenlijke foto werd de vrouw in de boeien geslagen en meegenomen naar de politieauto.

Ik had een geweldige dag. Zoiets is mij nog nooit overkomen, ik was zelfs geboeid – het hele pakket. Vanaf nu ben ik voorzichtiger wat ik doe en zeg.

Lees ook: Dit schijnt op dit moment de meest SEXY politieagente ter wereld te zijn!