Skip to main content

Tim, ook wel bekend als Timtation, heeft in ‘Dag Allemaal’ laten weten dat hij en Deborah weer aan het daten zijn. De twee deden in 2018 als koppel mee aan Temptation Island, waar Tim in eerste instantie liet weten dat hij met Deborah wou gaan trouwen.

[the_ad_placement id=”young-thug-sneaker-plaatsing”]

Een paar afleveringen later ging hij vreemd, en dat werd hem niet in dank afgenomen door kijkers van het programma.

Er is mij op voorhand voldoende duidelijk gemaakt dat ik allerlei dingen kon verwachten, maar de slag die je in je gezicht krijgt als bij de uitzendingen op tv mensen ‘losgaan’ op de sociale media, is met geen woorden te beschrijven…

Ik kreeg zelfs doodsbedreigingen! Van dat laatste trok ik mij niet veel aan, maar ik kan mij inbeelden dat niet iedereen daar even makkelijk mee omgaat.

De twee zijn de laatste tijd weer veel samen gespot, en het lijkt er dus ook sterk op dat de twee weer aan het daten zijn. Tim zei daarover o.a. het volgende:

“Wij zijn nog geen koppel, maar ik sluit niet uit dat wij weer samen komen. Of Deborah mij dan heeft vergeven? Euh, ja…”

Leave a Reply