Tim confronteert ouders van pester: “Ik heb GEEN toestemmig gegevenn dat je MIJ filmt!”

Deze aflevering ben ik helemaal naar Delfzijl afgereisd om het verhaal aan te horen van Pirowska. Zij wordt al jarenlang gepest en daar moet een eind aan komen! Vol goede moed gaan we samen naar de pester toe om verhaal te halen. Check de aflevering om te zien hoe het afloopt…

Na een lange tijd afwezig te zijn geweest op YouTube kan ik jullie beloven dat ik veel vuur voor jullie heb! Ik weet dat jullie lang hebben gewacht, maar ik heb keihard gewerkt aan nieuwe content en Tim Stopt De Pestkop is daar het begin van. Ik hoop dat jullie het tof vinden dus laat het me weten in de reacties!❤️

Laat ik daarnaast wel even duidelijk zijn dat pesten NIET stoer is en ik hoop met deze serie mensen te laten inzien dat pesten verkeerd is en het alleen maar verliezers kent. Wil jij ook dat pesten stopt? Show love en steun deze serie door een blauw duimpje omhoog te doen.

BEKIJK HIER DE VIDEO