De Terror Twins van Ex On The Beach hebben ruzie met elkaar (+ DE REDEN)

Sharon en Esmee, ook wel bekend als de Terror Twins, werden landelijk bekend na hun deelnames aan Ex On The Beach. De twee leken ieder moment van dag onafscheidelijk te zijn, maar op dit moment is niets minder waar. De Terror Twins hebben namelijk ruzie met elkaar.

Tijdens een recente Q&A op Instagram liet Sharon weten dat de twee op dit moment even volledig hun eigen leven aan het leiden zijn: “Ze blijft altijd mijn zusje, maar op dit moment leiden we ieder ons eigen leven…

Esmee heeft daar vervolgens op gereageerd en aan Shownieuws laten weten dat deze ruzie te maken heeft met jaloezie. Volgens Esmee zou de nieuwe vriend van Sharon namelijk het probleem zijn: “Ze heeft nu een nieuwe vriend en dat was voor mij de druppel. Zij verkiest hem boven mij.

Tegen Shownieuws zei Esmee ook nog het volgende over de situatie: : “Omdat zij zo onzeker is, kijkt ze tegen mij op en maakt ze er elke keer een strijd van. Als wij dan ergens zijn, wil ze zo graag geliefd worden door anderen dat ze mij elke keer aan de kant zet. Ze verkiest altijd iemand boven mij en pas achteraf heeft ze spijt!