whatsapp image 2024 04 05 at 104111 am

Ten Hag zwaar onder vuur na opnieuw nederlaag

Sportapr 05, 10:06
Erik ten Hag staat zwaar onder vuur, door de nederlaag van Manchester United op Stamford Bridge. Tot grote verbazing van de Engelse pers, bezorgden Cole Palmer in de tiende en elfde minuut van de blessuretijd Chelsea drie punten.

Blessuretijd

De blessuretijd kreeg een hele bizarre wending. Het leek erop dat Chelsea ging verliezen, maar door twee late treffers van Palmer werd de club gered van de nederlaag. En dat terwijl Manchester United zich nog had weten terug te knokken van een 2-0 achterstand. De druk op Erik ten Hag wordt nu nog groter en hij staat dan ook zwaar onder vuur. Vele fans in Engeland zijn verbaasd en ze sparen hem niet.
Wild, gewoon wild', typeert The Telegraph de slotminuten. 'De befaamde overwinning die mede mogelijk is gemaakt door Palmer, zal Manchester United en Ten Hag zwaar komen te staan.'

Blijdschap en vreugde

'Afgelopen wedstrijd van Chelsea gaf de indruk dat ze de Champions League hadden bereikt. Ze stijgen van de twaalfde naar de tiende plaats', schrijft The Sun. 'Bij The Blues is de blijdschap en vreugde enorm, alleen bij Ten Hag is het het tegenovergestelde. De rampzalige wedstrijd zal hem niet veel goeds doen.'

Ten Hag

Volgens The People's Person is er één hoofdschuldige voor Uniteds 'bottlejob': Ten Hag. Ten Hag staat al het hele seizoen onder grote druk in Engeland. 'Volgens fans is het onbegrijpelijk dat hij steeds hetzelfde probeert en toch andere resultaten verwacht.'

Visie

'Het lijkt nergens op. Er is geen middenveld en de wedstrijd lijkt meer op basketballen van voetballen. In plaats van goed voetballen, is het hopen op punten door een fout van de tegenstander. Met een zege dek je de schade niet eens.
Als dit zijn visie is voor United, zou Ten Hag hier volgend seizoen niet meer moeten zijn.'