Skip to main content

Sarah van Soelen heeft in de nieuwe ‘Beau Monde’ gereageerd op de talloze geruchten die over haar verspreid, ook vertelde Sarah dat zij te maken had met bedreigingen.

Verslaving

Online werden er roddels verspreid over Sarah en haar verslaving, zo zou zij een terugval hebben gehad en samen met André jr. aan de coke zitten terwijl dit helemaal niet waar was. Wel laat zij weten op vroege leeftijd problemen met drugs en drank te hebben gekregen, een moeilijke jeugd had hier een grote rol in. Inmiddels is Sarah al twee jaar volledig clean.

André Hazes jr.

Bedreiging

De media aandacht werd op een gegeven moment zo erg dat André jr. naar Spanje moest vertrekken omdat hij ervan gek werd, ook Sarah kent de negatieve gevolgen van media aandacht in haar eigen leven. Regelmatig wordt zij bedreigd, zodanig ernstig dat er beveiliging voor haar deur kwam te staan:

“Ik weet uit welke hoek het komt en het was zodanig ernstig dat ik beveiliging voor de deur kreeg. De eerste dag zonder beveiliging werd ik meteen door twee man achtervolgd. Gelukkig heb ik ze van me af kunnen schudden en ben ik niet heel bang aangelegd.

Verder laat zij weten niet veel in de media te willen komen:

“Dat denkt iedereen, maar nee. (…) Ik ben op Dré gevallen en niet op André Hazes. Zijn bekendheid interesseert me niks. Daarom is onze liefde ook zo sterk.”

BEKIJK HIER DE VIDEO