Ronnie Flex over duurste aankoop ooit voor Nori: “Haar moeder heeft me boos weggestuurd…”

Net als veel andere supersterren houdt Ronnie Flex er een vrij luxe leventje op na. De artiest draagt regelmatig peperdure kleding en sieraden en lijkt deze lifestyle met plezier door te willen geven aan zijn dochtertje Nori. Tegenover Radio 538 vertelt hij over een veel te dure aankoop die hij deed voor zijn dochtertje. Check het onderaan dit artikel.

Ronnie Flex

Halverwege het interview wordt Ronni Flex gevraagd naar het duurste item dat hij ooit heeft gekocht en dat vervolgens het minst is gedragen. De artiest vertelt: “Ik heb ooit een keer een jas voor Nori gekocht van Fendi, toen ze een paar maanden was, van duizend euro. Toen heeft haar moeder me teruggestuurd naar de winkel, ze was gewoon boos op me dat ik zoveel geld had uitgegeven aan een jas voor haar.

Ronnie zegt zijn dochter echter met plezier mooie cadeaus te geven: “Ik verwen Nori al heel erg en ik ga de volgende verwennen. Ik verwen m’n meisje misschien te erg maar ze is heel lief en het is ook heel leuk om te doen.”

BEKIJK HIER DE VIDEO