Skip to main content

Racist heeft vandaag een heel oprecht bericht op Instagram gezet. Hij bedankt al zijn fans en supporters en hij geeft aan dat hij met een aantal projecten bezig is – wat voor soort projecten is niet duidelijk maar Racist heeft natuurlijk inmiddels een grote naam voor zichzelf opgebouwd en hier kan hij natuurlijk veel kanten mee op… We gaan het zien.

”Ik ben van plan jullie allemaal te gaan laten lachen de aankomende tijd.”

Racist bedankt in het bijzonder ook BOEF omdat hij ‘zonder hem deze aandacht nooit gekregen zou hebben

Lees hier het gehele bericht:

[wp_ad_camp_1]

De tekst – via @Racist072

”In Marokko herkend door fans uit België en Nederland kreeg deze foto opgestuurd. God is groot vergeet dat nooit. Ik dank jullie allemaal voor alle aandacht die ik vaak krijg van alle leeftijden en alle culturen. Ik dank ook @boef072 want zonder hem zou ik nooit deze aandacht gekregen hebben. Ik ben van plan jullie allemaal te gaan laten lachen de aankomende tijd. Ik ben met verschillende projecten bezig. Ik zou dat nooit hebben kunnen doen zonder jullie!! Laat je nooit stoppen door niemand!! Altijd doorgaan als het fout gaat begin je weer opnieuw blijven doorgaan en strijden voor wat je wil!! iedereen krijgt die kans! Sleng Sleng de hele fkking dag!! Peace iedereen!!”

De originele post:

Screen Shot 2016-09-05 at 12.22.20 PM

Leave a Reply