Qucee onthult in emotioneel bericht dat hij vroeger werd gepest

Qucee onthult!

Lees hier zijn volledige bericht, gedeeld via Instagram:

Voor iedereen die gepest wordt. Jullie zijn niet alleen. Ik ken de fucking pijn die jullie voelen . Ik ben in mijn jeugd zoveel gepest. Ik werd altijd uitgescholden, mocht nooit mee doen aan activiteiten. Het gevoel van nergens welkom zijn en jezelf zo eenzaam voelen. Ik weet nog dat ik voor het eerst was uitgenodigd op een verjaardsfeestje. Ik was zo blij. Ik dacht eindelijk dat ik vrienden had. Ik ging daar na met de grootste lach ooit op mijn gezicht ooit . Eenmaal aangekomen. Was hij voor de deur aan het spelen met de “populaire jongens ” en opeens was ik niet meer welkom. Ik ben huilend naar huis gegaan. En ik weet niet eens wanneer ik ben gestopt met huilen. Dus ja Ik was alleen op school en ik bracht bijna elke zomer vakantie door met alleen me broer en moeder. En me PlayStation 1. Daar is me liefde voor gamen ook begonnen . Omdat ik eindelijk een vriend had die me niet peste en me accepteerde hoe ik was. Ik ben fysiek nooit echt vaak aangevallen omdat ik altijd wel de grootste was. Maar mentaal ben ik zo kapot gemaakt Dat het tot de dag van vandaag schade heeft achter gelaten. Maar aan de andere kant heeft het me zo sterk gemaakt. Het zorgde ervoor dat ik verbaal zo sterk ben geworden. Dat ik zoveel zoveel gevoel heb gekregen voor zelfspot. En ik dacht altijd wacht maar op een dag ga ik echt bekend worden met rappen. Ik ben dan mischien niet bekend geworden met dat, maar ik heb ondertussen iets groots bereikt honderdduizenden volgers. Ik weet niet eens hoeveel miljoen views als je alles bij elkaar zou optellen. Iets wat ik me niet kon indenken. Toen ik dat gepeste jongetje was die zich nergens welkom voelde. Het verhaal van marwan heeft me echt aangedaan omdat ik het zelfde heb meegemaakt op een bepaalde level. En ik wou dat ik hem had kunnen spreken voordat het te laat was. Maar ik kan jammer genoeg de tijd niet terug draaien. Ik kan me alleen nog maar meer inzetten voor iedereen die met dezelfde problemen en gedachtes lopen . En hopelijk een voorbeeld kan zijn van hoe sterk je eruit kan komen. Jullie zijn niet alleen❤️❤️

Eerdere video van Qucee over hoe hij werd gepest