Qucee laat zien hoeveel hij is afgevallen!

Post 1000 ik wist niet echt wat ik moest plaatsen dan maar foto van een paar jaar terug ik toen ik nog 1000 kilo woog. 187 kilo om precies te zijn, Ik leek op een pelikaan man met m’n onderkin maar even serieus wat ben ik blij dat dit een tijd is die ik achter me heb gelaten. ik ben nu bijna 50 kilo lichter ondanks dat het een top prestatie is, kon ik veel verder zijn. Ik heb het een paar keer laten vallen waardoor ik hier en daar bleef hangen . Maar als ik 10 val sta ik ook weer 10 keer op. en ik leef nu kwa voeding gezonder dan ooit . Er zit een dikke lijn tussen opgeven en blijven proberen. Dus Laat niemand je ooit zeggen dat iets onmogelijk is. het enige wat het onmogelijk laat lijken is de twijfel aan jezelf.

Bekijk hier de foto!

View this post on Instagram

👏🏼 Respect! 👏🏼

A post shared by ParraTV (@parratv) on