Skip to main content

Qucee ging langs bij Fernando voor een ‘Real Talk’ interview, een emotioneel gesprek waarin hij onder andere praat over zijn zware jeugd.

Qucee’s jeugd

Qucee vertelt dat hij opgroeide in een gezin die het niet breed had maar wel één familie vol liefde, toch ontbrak er iets:

“Ik kom echt uit een liefdevol gezin, we hadden het niet breed, we hadden niet echt geld maar de liefde was daar. We hadden een hecht clubje woonde allemaal dicht bij elkaar, maar naast dat je familie hebt wil je ook vrienden hebben.

Vervolgens vertelt Qucee over dee onzekerheid waarmee hij op jonge leeftijd al kampte:

“Ik was een jaartje of zes, kon al moeilijk met mijn gevoelens omgaan naast dat ik overgewicht had en alles erop en eraan waar je natuurlijk al snel een target bent heb ik ook op een speciaal onderwijs gezeten”.

Qucee werd elke dag opgehaald met een busje dat gehuurd werd door het speciale onderwijs, volgens hem zagen jongens in de buurt het voertuig als een gehandicapte bus.

Pesten

Qucee laat weten dat hij altijd al gepest werd, dit is ook een van de redenen dat hij zoveel is gaan gamen:

“Daarom ben ik zo verzeild met gamen, mijn Playstation 1 was een soortvan mijn beste vriend. Het was een soortvan iemand die niet…, een Playstation 1 kan nooit praten en hij was er altijd voor me”.

Één specifieke gebeurtenis raakt Qucee tot op de dag van vandaag nog steeds heel erg:

“Ik heb een keer meegemaakt dat ik eindelijk een keer was uitgenodigd voor iemand zijn verjaardag, het was de eerste keer bro ik werd nooit uitgenodigd voor een kinderverjaardag uitgenodigd en dat was kut als kind. Me moeder met haar laatste geld, outfitje, cadeautje. Ik was voor het eerst echt blij in mijn leven weetje eindelijk uitgenodigd voor een kinderverjaardag. Toen kwam ik daar aan en toen waren hun al voor de deur aan het spelen, en de persoon die me had uitgenodigd was met al zijn vrienden weetje al die jongens die mij niet mochten en door wie ik altijd werd gepest en ik ben gewoon niet op die verjaardag binnen gekomen.., gewoon weggestuurd.”

Bekijk hieronder de video, het fragment begint vanaf 1:12:00.

BEKIJK HIER DE VIDEO