ouassima zwanetta

Ouassima reageert op het feit dat Zwanetta tóch NIET heeft gewonnen!

ouassima zwanetta

De reactie van Ouassima!

Lees ook: Zwanetta heeft tóch NIET gewonnen van Ouassima!

BREAKING. Eindelijk vandaag dan ook zwart op wit het bewijs dat ik NIET heb verloren. In de communicatie is het foutief naar voren gebracht en Zwanetta is daardoor onterecht als winnares naar voren geschoven. Swipe voor de scorekaart. Meteen na de wedstrijd wist ik dat er iets niet klopte. Jammer dat het zo is gegaan, voor ons allebei is het zuur dat het zo is gelopen, het is niet anders. Alleen maar sportiviteit haar kant op. James Watts en zijn legendary vader Rayen Simson wil ik uit de grond van mijn hart bedanken! Net zoals alle trainers en vechters bij Simson Gym die me vanaf dag 1 hebben gesteund! Ik blijf doortrainen, feel blessed! De organisatie van Boxing Influencers is onafhankelijk en heeft niets met deze fout verder te maken, ook hen wil ik bedanken voor deze journey. Voor alle internetgangsters, ga rustig zitten. 🦁 Nog altijd veel liefde voor Team Ouassima! Door dik en dun! ❤ @jameswatts @simson_gym @boxinginfluencers

Bekijk hier de match en haar post!

Dit bericht bekijken op Instagram

BREAKING. Eindelijk vandaag dan ook zwart op wit het bewijs dat ik NIET heb verloren. In de communicatie is het foutief naar voren gebracht en Zwanetta is daardoor onterecht als winnares naar voren geschoven. Swipe voor de scorekaart. Meteen na de wedstrijd wist ik dat er iets niet klopte. Jammer dat het zo is gegaan, voor ons allebei is het zuur dat het zo is gelopen, het is niet anders. Alleen maar sportiviteit haar kant op. James Watts en zijn legendary vader Rayen Simson wil ik uit de grond van mijn hart bedanken! Net zoals alle trainers en vechters bij Simson Gym die me vanaf dag 1 hebben gesteund! Ik blijf doortrainen, feel blessed! De organisatie van Boxing Influencers is onafhankelijk en heeft niets met deze fout verder te maken, ook hen wil ik bedanken voor deze journey. Voor alle internetgangsters, ga rustig zitten. 🦁 Nog altijd veel liefde voor Team Ouassima! Door dik en dun! ❤ @jameswatts @simson_gym @boxinginfluencers

Een bericht gedeeld door 💫OUASSIMA💫 (@ouassima_official) op