Skip to main content

Een aantal dagen geleden kwamen de eerste geluiden naar buiten over het vreemdgaan van Waylon terwijl zijn vrouw Bibi Breijman zwanger was, kreeg hij veel kritiek over zich heen. Toch gooit niet iedereen de zanger op de brandstapel..

Vreemdgaan Waylon

Via meerdere juicepagina’s kwamen screenshots naar buiten van een gesprek tussen Waylon en ene Jodey. Waylon kende Jodey blijkbaar al sinds 2016 en werd op heterdaad betrapt met berichten waarin hij vroeg of de twee ‘doktortje’ konden spelen. Over de huidige relatiestatus tussen Bibi en Waylon is momenteel onduidelijkheid, wel heeft Waylon inmiddels een bericht geplaatst waarin hij zijn daden toegeeft.

“Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen.
Ik ben een lul! Het spijt me Biebs. ❤️”, schreef Waylon onder zijn bericht.

Steun voor vreemdgaan Waylon

Journalist Harry Vermeegen vindt dat de media veel te ver gaat in het oordeel over het vreemdgaan van de zanger. Hij noemt het bedriegen van zijn vrouw ‘niet chic, maar ook weer geen misdaad’.

“Arme Waylon. Dat is nou het gevolg van het hele MeToo-gebeuren. Zeg maar het verlengde daarvan. Dat MeToo-gebeuren is natuurlijk volkomen doorgeslagen en daar heeft Waylon nu enorm veel last van, want nu beginnen ze ineens iedereen op de brandstapel te gooien die vreemdgaat. Nou ja zeg”, aldus Vermeegen. Hij vindt het vervelend voor Waylon. “Hij heeft alleen verantwoording af te leggen aan zijn Bibi. En nou wordt die Waylon gedwongen om door het stof te gaan, want dat is nou wat er aan de hand is. Dat noem ik dan arme Waylon, want hij hoeft voor mij niet door het stof.”

Wel vindt Harry Vermeegen het raar dat Waylon in zijn excuusberichtje over demonen begon. “Je liep gewoon je pik achterna, mafketel! Met je demonen!”, sluit hij af.

Bekijk hier de video