Man krijgt 50 miljoen van de politie

Een man uit Cleveland genaamd Arnold Black krijgt $50.000.000 aan schadevergoeding omdat hij met handboeien om in elkaar is geslagen door de politie. Maar dat was niet alles, vervolgens heeft Arnold 4 dagen opgesloten gezeten in een kast, zonder ook maar een klein beetje eten of drinken. ⁣

Hoewel het incident 7 jaar geleden heeft plaatsgevonden, blijft Arnold het scenario keer op keer herbeleven in zijn hoofd. ⁣

Ik wist niet of ik ooit nog uit deze kamer zou komen, ik bleef maar op de deur slaan maar de politie bleef me negeren.” ⁣
“Het ging nooit om het geld. Ik wist niet eens dat ik hier überhaupt geld voor kon krijgen. Ik wil gewoon dat de wereld weet wat ze met mij hebben gedaan, en ik zou het verschrikkelijk vinden om te zien dat iemand iets soortgelijks mee zou moeten maken.” ⁣

De advocaat van Arnold laat weten dat hij zich opgelucht voelt na deze uitspraak.⁣
“Ik kan me het beter herinneren dan alles wat ik ooit heb meegemaakt, omdat ik zo ontzettend bang was.”

Dit had Arnold te zeggen op camera