Skip to main content

Nielson kwam in de afgelopen maanden om vervelende redenen in het nieuws, hij liet weten hoe hij zich voelt over de situatie.

Nielson gaat vreemd

Als bekendheid krijg je soms te maken met obsessieve fans die dromen van een avondje met hun favoriete artiest. Nielson viel hiervoor en werd op een pijnlijke manier betrapt nadat er video’s en foto’s lekte vanuit een hotelkamer.

De dame in kwestie deelde online een video waarin zij haar verhaal deed. Volgens de fan werd zij door Nielson uitgenodigd om naar een hotelkamer te komen. Uit enthousiasme zou zij video’s gemaakt hebben en die gedeeld hebben met een vriendin. De twee kregen ruzie en uit wraak zou de vriendin de beelden gedeeld hebben met Yvonne Coldeweijer.

“Ik heb het verkloot thuis”

Het nieuws kwam hard binnen omdat de zanger al jaren getrouwd is met zijn jeugdliefde. Nielson sprak met Showblad over de situatie en liet weten dat hij er alles aan doet om het goed te maken met zijn vrouw:

”Ik heb iemand van wie ik heel veel houd, heel veel pijn gedaan en loop er niet van weg. Ik ga het ownen, ik ga er niet allemaal doekjes omheen winden. Dit is wat het is en ik ben getrouwd, en mijn focus ligt nu heel logisch op mijn vrouw. Er is nog steeds heel veel liefde.”

Nielson trouwde in 2016 met zijn jeugdliefde Hanna en liet weten dat hij het behoorlijk verkloot heeft:

 ”Ik zit nu in een bepaalde situatie dat ik daar verantwoordelijkheid voor probeer te nemen. Ik heb geluk met een vrouw die me heel goed kent en me ook gelegenheid geeft om me die verantwoordelijkheid te laten nemen. We zijn aan het zoeken naar een weg hieruit samen”

Bekijk hier de video