Najib Amhali slachtoffer van gewapende overval: “Ik draai me om en zie een man met een pistool…”

Najib Amhali heeft via Instagram laten weten dat hij slachtoffer is geworden van een gewapende overval. Via het platform deelde Najib het angstaanjagende verhaal, dat hier beneden te lezen is:

Lees hier zijn volledige bericht:

In verband met privacy zijn de beelden verwijderd .Als ik merk dat mijn beide banden lek zijn gestoken bel ik met het verhuurbedrijf, op dat moment stopt er een auto naast me en zwaai de deur open , er stapt een man uit met zijn gezicht bedekt en een mes en rent op me af ,

ik schrik en ren een stuk , dan hoor ik vriend en ook in paniek roepen, ik draai me om en zie een andere man met een pistool, dan pas besef ik het is een gewapende overval, ik loop na de man met pistool toe en zeg doe rustig , en hij ziet me horloge die hij afdoet en zegt geef geef, de andere met de mes komt ook op me af ,

ik geef hem mijn telefoon en ze hebben van andere vrienden ook nog een tas mee genomen en vertrekken , het kan iedereen overal overkomen , maar ik laat me vakantie er niet door verpesten , god zij dank zaten de kids in een andere auto en hebben niet veel mee gekregen #overval #laf #curacao

BEKIJK HIER ZIJN VIDEO-REACTIE