Skip to main content

Max Verstappen is de kersverse wereldkampioen in de Formule 1. In een zinderende race lukte het Max Verstappen om Lewis Hamilton in te halen in de laatste ronde. Met dank aan de safety car werd het gat tussen Verstappen en Hamilton teruggebracht. Dit gelukje is precies waar Max zijn moeder om smeekte.

Kaarsjes

In een interview met RTL Boulevard doet de moeder van Max haar verhaal. ‘Iedere donderdag voor de wedstrijd ga ik ’s morgens een kaarsje branden, ik stuur een foto naar Max’, vertelt zij. ‘Ik ermee begonnen toen hij zijn eerste wedstrijd bij Red Bull reed, toen won die, dus nu moet ik dat echt volhouden.’ Het ritueel van de kaarsjes is erin gebleven voor haar.

Magisch

Op het moment dat de safety car kwam, kreeg ze weer hoop: ‘Ik denk please, please, please.. en ja dan wint die’. Ze schreeuwde het uit van de blijdschap. ‘Gisteren was het magisch’. aldus de moeder van Max Verstappen.

BEKIJK HIER DE VIDEO