Lexxxus deelt zijn voorspelling over Badr Hari vs Rico Verhoeven

Lexxxus heeft via Instagram zijn voorspelling over Badr Hari vs Rico Verhoeven gedeeld. Zijn volledige bericht is hier beneden te lezen:

Ik heb @badrhariofficial beetje geobserveerd laatste tijd. Die man is extreem volwassen geworden en dit is niet de persoon van 10 jaar geleden. Hij straalt rust uit en heeft zelfs respect voor zijn tegenstanders gekregen wat in het verleden absoluut niet zo was…

Ik ben ten alle tijden Team badr maar ik zeg je eerlijk ik weet niet of deze respect volle badr gaat winnen van rico. Die agressieve badr die schijt aan alles en iedereen had die zou hem levend opvreten. Maar dit is een hele andere badr waar ik zeker respect voor heb want weet waar hij vandaan komt. Maar kan deze badr het opnemen tegen rico die toch meer zelfvertrouwen en agressie uitstraalt??

BEKIJK HIER ZIJN VOLLEDIGE POST