Skip to main content

Er zijn een hoop mensen boos op Kylie Jenner, dit heeft te maken met een aantal uitspraken over haar cosmetische ingrepen.

Veranderingen Kylie Jenner

Kylie Jenner werd geboren in een omgeving vol bekenden mensen. Haar vader, inmiddels moeder Caitlyn, won als atleet gouden medailles op de Olympische Spelen. De familie verkreeg wereldwijd veel aandacht door hun realityshow ‘Keeping Up With The Kardashians’.

Kylie en zus Kendal Jenner werden beiden al vanaf jonge leeftijd door een camera gevolgd in hun leven. Het viel veel fans altijd al op dat Kylie er tegenwoordig nogal anders uitziet vergeleken met vroeger, het zou volgens vele komen door een groot aantal cosmetische ingrepen.

Kylie onder vuur

Sinds kort laten steeds meer bekendheden zich negatief uit over plastische chirurgie en de gevaarlijke gevolgen. Zo zou Kylie’s schoonzus Kim Kardashian haar botox en implantaten weggehaald hebben. Kylie sprak met ‘Homme Magazine’ over plastische chirurgie.

Volgens de superster zijn er veel misvattingen over de hoeveelheid operaties die zij ondergaan is:

‘Ik denk dat een grote misvatting over mij is dat ik zoveel operaties aan mijn gezicht heb ondergaan en dat ik een onzeker persoon was, en dat was ik echt niet! Ja, ik hou van volle lippen en wilde volle lippen, maar toen ik opgroeide was ik altijd de zelfverzekerdste persoon in de kamer. Ik was het meisje dat voor iedereen optrad. Ik had alleen mijn ene lip-onzekerheid, dus ik ging voor lip filler. Het was het beste wat ik ooit heb gedaan. Ik heb er geen spijt van. Maar ik dacht altijd al dat ik cute was.”

Fans waren nogal boos op Jenner, volgens hun is het overduidelijk dat zij behoorlijk wat dingen heeft laten aanpassen. Check de video hieronder:

Bekijk hier de video