Skip to main content

Realityster Kourtney Kardashian heeft op haar website Poosh een paar pittige seksgeheimen gedeeld met haar fans.

Travis

Kourtney zegt voor zichzelf dingen te hebben ontdekt die ze heel erg graag wil delen met anderen. “Ik heb geleerd dat je alle remmen moet durven los te gooien in bed” schreef ze. Sinds kort is Kourtney samen met Blink 182-drummer Travis Barker, en ze zegt dat hij haar “s*ksleven een behoorlijke update heeft gegeven.”

Bedgeheimen

“Recent is een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik hou nu meer van wilde s*ks. Het mag wat bruut zijn. Het mag een beetje pijn doen” schreef ze. “Dat maakt alles veel intenser. Dierlijk bijna. Ik heb geleerd dat je alle remmen moet durven los te gooien in bed. Zo beleef je alles veel dieper en wordt niet alleen je s*ksleven, maar ook je relatie beter. Vraag hem om af en toe aan je haren te trekken, of om je hard te knijpen. En doe hetzelfde bij hem.” Ze zegt dat dit alles héél anders maakt, en veel pittiger. “Je zal opkijken hoeveel passie er in jou en je partner verscholen zit!!”

“Vroeger dacht ik dat je als een prinses moet behandeld worden in bed. Dat liefde zacht en teder moet zijn. Nu weet ik beter. Teder en lief kan af en toe leuk zijn”, maar, zegt ze, “prinsessen maken niks mee!” Stoute meisjes beleven veel meer. En ze hebben daardoor betere relaties. Ik heb nooit eerder zo verlangd naar een man als nu. Ik voel me verliefder en geliefder dan ooit, door de remmingen die ik heb laten vallen. Twijfel niet en doe het! Ze zegt dat haar fans haar dankbaar zullen zijn.

De realityster heeft momenteel al een tijdje een relatie met drummer Travis Barker, en had daarvoor een aan-uit-relatie met model Younes Bendjima. Daarvoor had ze een lange relatie met Scott Disick, met wie ze 3 kinderen heeft.

KOURTNEY EN TRAVIS