Jesse hoort stemmen van overleden mensen: “Soms voel ik een hand!” (VIDEO)

De 18-jarige Jesse heeft al zijn hele leven last van ‘hooggevoeligheid’. Dit houdt in dat hij naar eigen zeggen geesten voelt en hoort. Dit vind hij zelf erg angstaanjagend en daarom schakelt hij de hulp in van het programma “Paranormale pubers”.

Paranormaal

‘Soms voel ik tintelingen over mijn lichaam of een handdruk’, vertelt Jesse. Niet alleen voelt hij overleden mensen, hij hóórt ze af en toe ook. ‘Ik hoor geesten en soms voetstappen. Een keertje hoorde ik in ons oude huis, gekras op de tafel naast me.’ Liesbeth komt om Jesse te ondersteunen. Ze is ook geboren met paranormale gaves en gaat hem advies geven.

Geesten

Jesse vertelt dat hij geprobeerd heeft met de geesten te communiceren, maar dat liep op een teleurstelling uit. ‘Elke keer als ik iets probeer te zeggen, is het stil aan de andere kant.’ Uiteindelijk doet Liesbeth de conclusie dat hij geen paranormale gaves heeft.

Hieronder kun je de hele video bekijken.

BEKIJK HIER DE VIDEO