Skip to main content

Gio Latooy en Jade Anna lijken weer smoorverliefd op elkaar, Jade werd toch een beetje ongemakkelijk na een opmerkelijke vraag…

Moeilijke tijd Gio Latooy

Gio en Jade gingen in het afgelopen jaar uit elkaar maar zochten elkaar uiteindelijk toch weer op. De twee lijken inmiddels weer smoorverliefd op elkaar. Latooy gaat echter alsnog door een lastige periode, hij probeerde van de week uit te leggen waardoor dit komt.

“Ik weet niet waarom, ik heb me laatste weken echt ontzettend kut gevoeld, ontzettend slecht, niet lekker in mijn vel. Niet helemaal weten wat ik met mijn vlogs aan moet en misschien hebben jullie het gemerkt. Ik weet het niet, ik zat er gewoon helemaal doorheen. En dat is erg lastig als je elke dag vlogt en elke dag aan moet staan. Zelfs dat ik s’ochtend’s in bed lag en dat ik niet eens me bed uit wilde, ik weet niet of mensen het herkennen maar je wordt wakker en je wil eigenlijk zo snel mogelijk weer gaan slapen en niet omdat je moe bent maar gewoon, en dat klinkt heel stom, niet meer wil leven”.

Jade Anna ongemakelijk

Een hoop bekendheden kwamen samen voor een festival dat georganiseerd werd door ijsjesmerk ‘Magnum’. Powned ging op bezoek om een aantal van de BN’ers te spreken. Jade Anna kreeg ook een aantal vragen en werd behoorlijk ongemakkelijk:

“Ga je meestal voor de bruine of de witte ijsjes…?”.

Een vraag die op zich niet raar is, toch merkt Jade aan de manier waarop het gevraagd wordt wat ermee bedoeld wordt:

“Beiden…, ik heb ze beiden genomen. Ik voel welke kant jij op wil”.

Bekijk hier de video