Skip to main content

Influencer Jade Anna heeft zichzelf wel een héél bijzonder kerstcadeau gegeven. Dat maakt zij op haar Instagram bekend. Zie de foto hier beneden

Jade Anna: “A Christmas present from me to me”

Zo schrijft ze het volgende bericht op Instagram:

“A Christmas present from me to me 

 Juli 2023 krijg ik de sleutel van mijn eigen huis! Dit jaar afsluiten met op mijn 18e een eigen huis kopen had ik nooit durven dromen. Zo mega blij en trots & kan niet wachten op dit nieuwe avontuur 

Binnenkort deel ik alles erover met jullie, maar eerst even kerst vieren met de fam. Hele fijne feestdagen iedereen, wees extra lief voor elkaar. Hele dikke knuffel van mij”.

Jade Anna (18) is een Youtuber, Instagrammer en influencer. Ze is hard op weg en heeft op YouTube inmiddels bijna 250.000 abbonnees, en op Instagram bijna 900.000 volgers.

Relatie met Gio

De laatste tijd was ze veel in het nieuws, omdat haar relatie met Gio onlangs uit is gegaan. Er was veel kritiek op de relatie, omdat veel mensen denken dat Jade wilde profiteren van Gio’s beroemdheid. Ook waren velen het niet eens met het leeftijdsverschil.

Ze gingen al heel snel samenwonen, maar in een video op Gio’s kanaal maakten de twee onlangs bekend dat de relatie over is.

Bekijk hier de foto