Skip to main content

Lale Gül is de afgelopen tijd veel in de media geweest naar aanleiding van haar boek ‘Ik ga leven’. Het boek gaat over haar strenge Islamitische opvoeding en de moeite die Gül hiermee heeft. Waar ze door sommigen ontvangen werd als held is er nu ook kritiek uit de hoek van Ismail Ilgün. Check de video onderaan dit artikel.

Lale Gül

Sind het boek van Gül uit is gekomen zegt ze ernstig bedreigd te worden en niet meer alleen over straat te durven. Zo vertelde ze eerder aan het tijdschrift Flair; “De islamitische gemeenschap is woedend. Ze zien mij als een islamhater die zich leent aan racisme en rechts Nederland. Ze zien mij als de duivel die hun dochters wil verleiden voor het kwaad te kiezen.’ Ismail Ilgün beweert echter dat haar boek vol onjuistheden over de Islam staat.

Ismail Ilgün

Ismail legt uit: “Na maanden reageren mijn vrienden en ik op Lale Gul haar boek & beweringen over de Islam. De reden dat ik dit doe is omdat er vanuit de media geen ENKELE vorm van kritiek is gekomen. Ismail vraagt zich dan ook af: “Waarom krijgt iemand die de Islam verkeerd naar buiten brengt geen kritiek en iemand die de Islam omarmd een storm van kritiek? (Tv talkshows & interviews heb ik het over). Goed, wij komen het beeld even rechtzetten.”

Bekijk zijn volledige video hieronder.

BEKIJK HIER DE HELE VIDEO