Skip to main content

Gordon heeft het nog steeds lastig met het openhartige interview dat zijn ex-verloofde Gavin Rozario gaf aan weekblad Privé. Gordon stelt dat het interview vol leugens staat, maar Gerard Joling, die jaren bevriend is geweest met Gordon, denkt dat Gavin de waarheid spreekt. “Ik ken Gordon zó goed, ik geloof Gavin wel.”

Gordon en Gavin

In een groot interview met weekblad Privé vertelde Gavin alles wat er tussen hem en Gordon is gebeurd. Gavin maakte duidelijk dat Gordon een ‘kwetsbare man’ is met extreme stemmingswisselingen, en nog altijd kampt met een verslaving. Ook vertelde Gavin dat het huwelijksaanzoek op de Malediven in scène was gezet. “In Dubai hebben we samen de verlovingsringen uitgekocht”, onthulde Gavin in het weekblad.

Gordon beweert dat Gavin leugens over hem verspreidt en zei in gesprek met Yvonne Coldeweijer dat hij ’tot het uiterste zal gaan om hem voor het gerecht te krijgen’. “En dat mijn naam gezuiverd gaat worden. Al die mensen met hun vooroordelen worden vandaag met hun neus op de feiten gedrukt”, zei Gordon.

Gordon

Gerard Joling

Gerard Joling gelooft echter de ex van Gordon wel. “Tijdens de programma’s die ik maakte met Gordon heb ik drie keer meegemaakt dat hij van een vriend af ging. Nou, ik zal je de details besparen, maar dráma’s… Echt!”, zegt hij op Omroep Flevoland.

Vooral het verhaal dat het huwelijksaanzoek in scène is gezet, klinkt volgens Gerard geloofwaardig. “Het is toch heel gek als jij aan je partner vraagt: ‘Wil je mij ten huwelijk vragen? Dan haal ik zelf even de ringen en dan ga jij voor mij op de knieën!”’, legt hij uit. Presentator Marco Verhagen zegt dat Gordon dan wel een goede acteur moet zijn. “Wel een goede acteur als je dat filmpje ziet. Weten we honderd procent zeker dat hij inderdaad Gavin heeft gevraagd om dat zo te doen?”, vraagt hij aan Gerard.

“Die jongen heeft dat zelf gezegd, dus dan geloof ik het wel”, antwoordt Gerard. ,,Ik ken Gordon zó goed, ik geloof die Gavin wel. Als hij nu luistert, kan hij natuurlijk mijn strot wel afsnijden, maar weet je wat het is? Ik gun hem het allerbeste, maar het is elke keer wat en het wordt zo vermoeiend. En het ligt nooit aan Gordon. Het ligt altijd aan een ander.”

Bekijk hier de video