Floyd Mayweather na wedstrijd tegen Logan: “Ik wil hierna nooit meer boksen…”

Afgelopen nacht was de langverwachte bokswedstrijd tussen bokslegende Floyd Mayweather en Youtuber Logan Paul, maar de bokslegende heeft na de wedstrijd aangekondigd dat dit mogelijk zijn laatste gevecht ooit zal zijn.

Gevecht

De bokslegende ging in 2017 met pensioen, maar dook gisteren de ring in met Logan Paul nadat Logan hem meerdere keren publiekelijk heeft uitgedaagd en gedisst.

Jake Paul zei dat tet gevecht voor hem ongetwijfeld een carrièrebepalend moment was, en beschreef het als “een van de grootste momenten van zijn leven”. Voor Mayweather was dit in iedergeval niet het geval. Hij zei “niets te hoeven bewijzen.” Volgens Mayweather was het hele doel van de bokswedstrijd om gewoon een show weg te geven.

logan paul floyd mayweather k.o. k.o knock out wedstrijd live terugkijken winnaar

Persconferentie

“Ik had plezier, hij ook. Het was gaaf. Ik ben een man die met pensioen is, een paar dagen per week traint, en grootvader is, die tegen een man van in de twintig vocht.” ging hij verder in de persconferentie na de wedstrijd.
Ik ga naar de Hall of Fame, ik heb niets te bewijzen. Als ze tevreden zijn met acht ronden worstelen en vasthouden, is dat goed voor hen. Ik hoop dat de fans tevreden waren. Ik zit al zo lang in deze sport en liet mensen zien dat ik op 44-jarige leeftijd uit de kast kan komen en 30.000 naar het stadion kan brengen en goede pay-per-view-cijfers kan brengen…”

Stoppen

De bokser zei dat hij ‘altijd de beste zal zijn’ in de geschiedenisboeken, maar op de vraag of hij ooit zal overwegen om een comeback zou maken, zei hij: “Absoluut niet”. “Ik ben gestopt met de bokssport… Ik zal waarschijnlijk geen nieuwe wedstrijden meer doen”

FLOYD OVER GEVECHT TEGEN LOGAN PAUL