Skip to main content

Famke Louise kondigt vandaag op haar Instagram account aan, dat ze terug van weggeweest is. Via een persoonlijke boodschap kondigt zij aan 15 september nieuwe muziek te releasen.

Mentaal zwaar

Famke laat weten dat het moederschap haar zwaar valt: ”Vanaf het moment dat ik moeder werd, was het mentaal een zware periode voor me. Ik had het gevoel dat ik moest veranderen, omdat ik anders een slechte moeder zou zijn voor mijn zoontje. Het afgelopen anderhalf jaar was enorm pittig. Het was opnieuw een zoektocht naar mezelf waarin ik voor mijn gevoel weer ben gefaald.”

Toch is Famke er weer bovenop gekomen: ”Maar ik ben tot het besef gekomen dat je jezelf niet kan veranderen. En je niet moet vergeten waar je vandaan komt. Wel kan je je horizon verbreden en op een andere manier nadenken.”

Volwassen Famke Louise

”Na mijn laatste release was ik helemaal klaar met dat zoetsappige gedoe. Dit is niet wie ik ben en ik ga mijn masker ook niet meer ophouden. Ik ben trots op de volwassen vrouw die ik ben geworden en de keuzes die ik maak. Vanaf nu zal ik niet meer angstig zijn voor de reacties van andere en het vaker gewoon doen.”

Bekijk hier de video