logo_small

De hip hop wikipedia van Nederland

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
ronnie flex

De waarheid

Ronnie Flex:

Sinds jullie zo snel waren om het nieuws te droppen van mijn nieuwe baby die opkomst zou zijn.. vind ik dat ik wel het recht heb om dit te droppen.. Aan het eind van de dag wist ik dat het niet zo was en daarom reageerde ik ook niet tot nauwelijks… maar aan de andere kant was het wel een schok voor mijn familie & vrienden.. en vooral wat ik het belangrijkste vind voor de moeder van mijn pasgeboren kind (en indirect ook kind eigenlijk).. alsof we die stress kunnen gebruiken juist nadat we het zo goed en voorbeeldig doen met het co-ouderschap.. dat vond ik niet zo nice en daar had best wel over nagedacht mogen worden vantevoren.. want we zijn tenslot allemaal gewoon maar mensen.. ik zou het op prijs stellen als jullie mijn naam zo veel mogelijk proberen te zuiveren en dat jullie dit item gaan doen vind ik al echt een mooie start.. no hard feelings verder, its all about tha love, en ik wens alle betrokken dan ook alleen het beste… (inclusief Nikki ros & de hele show nieuws redactie)❤️ – Ronell Langston Plasschaert (27) #koekjevaneigendeeg

Swipe hier beneden voor zijn hele post

Dit bericht bekijken op Instagram

De waarheid.

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv) op