DJ Glades aangevallen door beveiligers van de Efteling (VIDEO)

Er zijn beelden opgedoken van DJ Glades die door beveiligers van de Efteling wordt aangevallen.

Het verhaal van zijn vriendin

“”Helaas is er vandaag iets heel ergs gebeurd in de @efteling. Mijn vriend is zwaar mishandeld vanwege het zogenaamd niet naleven van de Corona regels. Let wel: we waren 1 minuut binnen en hebben geen enkele attractie gezien. Hoe komen ze erbij dat we de Corona maatregel niet naleven? En is dan het geoorloofd om mensen zo te mishandelen? Om met 8 man iemand zo naar de grond te werken en te slaan. Ze hebben hem meegenomen achter het hek en daar zijn ze doorgegaan met hem slaan en schoppen maar het was buiten beeld zodat ze konden doen wat ze wilden. Dit heb ik ook gefilmd. Dit is mishandeling en discriminatie. Daarnaast praten ze over Corona maatregelen maar ik zie niemand van de @efteling of de beveiliging met een mondkapje lopen. Hoe krom is dat? Ik ben er zo ontzettend van geschrokken dat dit überhaupt kan in Nederland? We waren daar met twee kinderen. Zoals je ook ziet op beeld doet mijn vriend @glades helemaal niets. Hij steekt geen vinger uit, hij probeert niet weg te rennen, hij staat op een plek.. Blijven we dit soort gedrag toelaten? Kan ik mijn kinderen later nog wel veilig over straat sturen of moet ik bang zijn dat ze omwille van hun huidskleur zo behandeld gaan worden. We hebben uiteraard aangifte gedaan en onze advocaten ingeschakeld. Maar dat neemt niet weg dat ik het niet meer uit mijn hoofd krijg en het voor mij een zeer traumatische ervaring is geweest..”

De beelden

De beelden van deze bizarre situatie zijn hier beneden terug te zien.

BEKIJK HIER DE VIDEO

Beelden via: Marwajuicee