DieTim zet pestkop oog in oog met gepeste jongen

In deze aflevering ga ik op bezoek bij Mitchel die jarenlang is gepest. Hij werd gepest vanwege het feit dat hij slimmer was dan andere en omdat hij alleen met meisjes kon opschieten. Hij heeft daarom mijn hulp ingeschakeld om eens even langs te gaan bij de pestkop.🚫💪
Na een lange tijd afwezig te zijn geweest op YouTube kan ik jullie beloven dat ik veel vuur voor jullie heb! Ik weet dat jullie lang hebben gewacht, maar ik heb keihard gewerkt aan nieuwe content en Tim Stopt De Pestkop is daar het begin van. Ik hoop dat jullie het tof vinden dus laat het me weten in de reacties!
Laat ik daarnaast wel even duidelijk zijn dat pesten NIET stoer is en ik hoop met deze serie mensen te laten inzien dat pesten verkeerd is en het alleen maar verliezers kent. Wil jij ook dat pesten stopt? Show love en steun deze serie door een blauw duimpje omhoog te doen.