Skip to main content

Het SBS6-programma Lang Leve de Liefde zorgt vaak voor opvallende TV-momenten. Deze week was het weer raak bij het programma. Dit keer ging het tijdens de date over straattaal.

Straattaal

De man vraagt aan zijn date wat haar grootste afknapper is. ‘Vieze voeten en straattaal. Straattaal vind ik echt een afknapper. Dat vind ik echt verschrikkelijk”, antwoordt de vrouw. ‘We leren volgensmij allemaal ABN op school en laten we dat vooral vasthouden’.

De man geeft aan met zijn vrienden wel eens straattaal te gebruiken. ‘Mijn ABN is niet best, ik praat gewoon hoe ik praat’, geeft hij aan.

De vrouw lijkt stellig te zijn over straattaal gebruik. “Als je straattaal wil spreken dan ga je maar naar de ghetto” Bekijk de video onderaan het artikel.

Uitspaken Lang Leven de Liefde

Het is niet de eerste aparte uitspraak van het programma. Een paar maanden terug gaf Jeroen aan zijn date aan dat uiterlijk heb niet zo veel uitmaakte. “Ik val op persoonlijkheid, op hoe iemand is.” Uiterlijk is voor hem daarom een pluspunt.

“Ik val ook niet onder het kopje ‘wat lelijk’, hè? Ben bovengemiddeld knap in principe.” zegt Jeroen zijn date zelfverzekerd, waarop Jeroen een beetje ongemakkelijk lacht. Ze vertelt dat ze via sociale media ‘wel 1000 complimenten per dag krijgt’ over haar uiterlijk.

De vrouw zegt dat ze dat zelf ook wel weet. “Als iemand dat zou zeggen, zou ik diegene uitlachen.” Wel heeft ze al meermaals te horen gekregen dat ze “wel een mooi uiterlijk heeft, maar geen mooi innerlijk”, maar dat lijkt haar niks te schelen.

Bekijk hier de video