Skip to main content

BOEF schrijft vandaag voor de zoveelste keer geschiedenis. De rapper staat namelijk met alle tracks van Slaap Tekort in de top 20 van Spotify. Zijn gloednieuwe videoclip gaat ook richting de 700.000 views in 24 uur…

Lees hier BOEF zijn reactie:

Te absurd voor woorden man , geschiedenis geschreven vandaag, ik word wakker ik zie me HELE album in de top 20 van Spotify, ik ben gewoon sprakeloos Wollah fans ik kan alleen maar zeggen ik hou zo fucking veel van jullie iwollah ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ OOK HABIBA BIJNA OP 700 duizend views dit is echt niet normaal meer word er bijna emotioneel van als rapper ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ WE RUN THIS BITCH, NOG NOOIT HEEFT 1 RAPPER IETS GEPROMOOT TERWIJL ZE MIJ HELE DAG VRAGEN PROMOOT DIT PROMOOT DAT EN IK VRAAG NIEMAND OOIT EEN PROMOTIE EN KIJK WAT GEBEURD , GA MAAR KAPOT VAN BINNEN , ALLAH IS GROOT

Leave a Reply