Skip to main content

Boef heeft gereageerd op het feit dat hij zijn show in België gisteren afgekapt heeft nadat er een aantal tieners flauw zijn gevallen door de drukte. De rapper plaatste een filmpje en schreef het volgende:

Vandaag had ik een optreden in België op een festival , het was zo druk en zoveel mensen dat het sommige mensen teveel werd , er zijn 3 tiener meisjes flauw gevallen en ik heb toen besloten niet verder te gaan in verband met veiligheid , ik zie Nu op verschillende sites dingen staan als ” boef laat duizenden fans in steek ” dat is niet eerlijk man . Moet ik liever daar blijven en straks op me geweten hebben dat iemand iets overkomt of moet ik kiezen voor de volwassen optie en gewoon stoppen voor mensen hun veiligheid , sorry man maar veiligheid gaat bij mij voor , ik wens de meisjes sterkte en Insha Allah volgend jaar is het minder chaos , Thanks allemaal voor het komen ❤

https://www.instagram.com/p/BXJbwPrlQ0r/?taken-by=boef072

Leave a Reply