Badr Hari laat zich van zijn gevoelige kant zien: “Ik vecht voor de toekomst van mijn kinderen…”

Badr Hari maakt zich op voor het grootste gevecht van zijn leven. Op 21 december staat hij voor de tweede keer tegenover aartsrivaal Rico Verhoeven. Gaat het Badr dit keer lukken ‘The King Of Kickboxing’ te verslaan? “Ik slaap niet, ik kijk wel, ik hou hem wel in de gaten.”

Badr was gisteravond te gast bij Beau, en op Twitter waren ontzettend veel positieve reacties over het gesprek te lezen. Zo zijn veel mensen bijvoorbeeld van mening dat de vechter wijzer is geworden, en dat hij zich écht van zijn positieve kant heeft laten zien.

Zo zei één Twitteraar bijvoorbeeld het volgende over het gesprek: “Van Basten, sieraad van een mens. Badr als vader komt ook heel prima over. Topuitzending van en voor #Beau. Goed dat die die enge Jan Joost ook nog een keertje van repliek diende.

Badr zei tijdens het gesprek onder andere het volgende over zijn huidige motivatie: “Ik ben een gevaarlijkere vechter geworden. Vroeger was mijn motivatie oppervlakkig. Nu vecht ik voor de toekomst voor mijn kinderen.

BEKIJK HIER HET INTERVIEW TERUG