Ali B haalt terug uit naar Johan Derksen: ‘Ik gun hem die obsessie’

Na de winst van Max Verstappen besloot Ali B zaterdag een freestyle rap te doen voor de Nederlandse wereldkampioen, iets waar Ali wel bekend om straat. Hier kreeg hij online alleen behoorlijke wat kritiek voor, zo ook door Angela de Jong en Johan Derksen.

Kritiek

Volgens Angela was de rapper duidelijk dronken. β€œDoor de tv heen was te ruiken dat hij van de zenuwen de hele race in champagne of wodka-Red Bull had liggen marineren”, schreef ze in haar column. Daar reageert Ali nu op, en volgens hem was er geen sprake van dronkenschap. β€œNee hoor, ik drink niet πŸ˜‚. Ik was hooguit dronken van geluk en dat zal ik altijd koesteren πŸ™πŸ½. Ik heb daar niemand zijn toestemming voor nodig”, twittert hij vanochtend. β€œAls ik de beelden terug kijk, dan zie ik het ook πŸ˜‚ maar ik verzeker je dat was niet meer dan een glaasje te veel euforie πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ.”

Ook Johan Derksen vond Ali’s actie raar, en moest er naar eigen zeggen live op televisie bijna van braken. Wat de rapper daarover denkt? β€œWat betreft Johan the grumpy old man? Die vind ik gewoon grappig, ook als het voor de zoveelste keer over mij gaat… Ik gun hem die obsessie.”

Max

Gelukkig voor Ali was de F1-coureur volgens hem wel blij met zijn freestyle, en daar gaat het om. β€œMijn leermoment had ik al veel eerder, namelijk dat ik niet iedereen blij kan maken, dat was ook niet mijn ambitie, ik deed het voor Max en die was blij, ik kan het weten want ik was met hemπŸ˜‰.”

ALI B FREESTYLED VOOR MAX VERSTAPPEN