Skip to main content

Een Amerikaans meisje gaat momenteel viraal op social media, nadat zij haar schoolleiding boos aansprak om een Black Lives Matter-poster. Het 9-jarige meisje vind het belachelijk dat er een politieke poster op school hangt en spreekt de leraren fel toe. Check de video onderaan dit artikel.

School

Het meisje begint haar toespraak met: “Ik zocht een lerares in de gang om haar een afscheidscadeau te geven. Toen ik opkeek naar een muur zag ik tot mijn schrik een Black Lives Matter poster en een Amanda Borgman Gorman. Ik heb precies 2 weken geleden op deze plek te horen gekregen dat er op school geen politieke posters mogen hangen.’ De 9-jarige Karen besloot daarom haar schoolhoofd aan te spreken.

Toespraak

Het meisje besloot te eisen dat de poster verwijderd werd, maar kreeg nul op haar rekest. Één ding is zeker, dit wordt een vurige Karen later.

Check haar woedende toespraak hieronder.

BEKIJK HIER DE VIDEO