6ix9ine

6ix9ine schrijft emotionele brief aan de rechter: “Het spijt me, ik wil een 2e kans…” (VERTALING)

6ix9ine

6ix9ine heeft onlangs een brief aan de rechter geschreven waarin hij vertelt wat voor jaar hij heeft gehad. Ook bied hij zijn excuses aan, en laat hij weten dat hij zich ervan bewust is dat hij gigantische fouten heeft gemaakt. Lees zijn volledige brief hier beneden:

Vertaald door ParraTV:

Geachte rechter,

Mijn uitspraak komt steeds dichterbij, en ik merk dat ik steeds vaker emotioneel word. Ik ben ontzettend dankbaar voor het feit dat ik mijn kant van het verhaal aan u heb kunnen vertellen. Woorden kunnen niet omschrijven wat voor jaar ik heb gehad, het voelt alsof mijn wereld ontploft.

Er is geen excuus of goede reden die de domme keuzes die ik heb gemaakt beter kunnen maken. Tijdens mijn periode in de gevangenis heb ik veel tijd gehad om na te denken over de domme keuzes die ik heb gemaakt. Ik word elke dag wakker met de volgende vraag:

“Was dit het waard?”

Ik weet dat mijn leven nooit meer hetzelfde gaat zijn, maar hopelijk kan mijn verhaal toch zorgen voor wat betere veranderingen, want los van dit alles zie ik mezelf nog steeds als rolmodel voor miljoenen mensen. Als een artiest, een bekendheid en een mens.

Ik ben blij dat de mensheid heeft kunnen zien wat de gevolgen van mijn daden zijn geweest. Ik heb laten zien wat er kan gebeuren als je je bij een criminele bende aansluit. Ik weet dat dit het plan is dat God voor mij heeft, en daarom weet ik zeker dat ik klaar ben om de realiteit recht in de ogen aan te kijken.

Voordat ik vast kwam te zitten heb ik publiekelijk afstand genomen van Nine Trey, en ik wist natuurlijk toen al dat die stap gevolgen zou hebben op mijn leven. Ik weet uit eerdere incidenten dat de bende zich compleet tegen mij zou keren, puur om het feit dat ik publiekelijk op deze manier over ze heb gesproken.

Voor mijn arrestatie werd ik gekidnapt door leden van de bende, en ik kwam er ook nog eens achter dat de moeder van mijn kind het bed deelde met een van de leden.

Ook ontdekte ik dat leden van de bende honderdduizenden euro’s van me hadden gestolen. Ik voelde een zekere vorm van opluchting toen ik werd gearresteerd, want ik voelde me opgesloten in de bende. Ze hadden controle over mijn leven gekregen, en ik kon maar niet ontsnappen uit hun grip. Ik moest iets doen, voordat het te laat was.

Ik weet dat ik mezelf in die positie heb gebracht omdat ik gewoon bepaalde keuzes heb gemaakt. Ik weet ook dat ik geen slachtoffer ben, want mijn acties hebben hiertoe geleid. Maar toch heb ik nu genoeg tijd gehad om te reflecteren, en mezelf bepaalde vragen te stellen. Ik had zoveel geluk met mijn talent, en was zo dom om alsnóg voor de verkeerde mensen te kiezen. Ik had gewoon bij mezelf moeten blijven, en er voor mijn fans moeten zijn.

Ik wil sorry zeggen tegen alle slachtoffers die ik op wat voor manier dan ook benadeeld heb met mijn acties. Ook wil ik sorry zeggen tegen mijn fans, die tegen mij opkeken en zijn misleid. Ook wil ik sorry zeggen tegen mijn familie, die op mij rekent. En ook sorry tegen de rechter, voor deze troep die ik heb gemaakt. Het spijt me oprecht voor de schade die ik heb aangebracht. Mocht ik een 2e kans krijgen, dan ga ik deze rechtszaal niet teleurstellen.

Ik ga mijn leven gebruiken om anderen te helpen, en ervoor te zorgen dat ze niet dezelfde fouten maken die ik heb gemaakt.

Groetjes,

Daniel Hernandez

Klik hier om de brief in het Engels te lezen.