Skip to main content

In dit artikel lees je 5 feiten over de grote opkomende rapper Pooh Shiesty die reden zouden moeten geven om zijn muziek te checken!

1. Hij gaat op Tiktok viral door de track ‘Big Purr’ track met Coi Leray

Zijn track ‘Big Purr’, met Coi Leray ging massaal viraal voordat het hele nummer überhaupt uitkwam. Coi plaatste namelijk TikTok waarin ze danste op het nummer, en al snel deden fans hetzelfde.

2. Hij begon te rappen door zijn vader

Zijn vader stond vroeger bekend als Mob Boss, en was ook een rapper met een eigen label. Dat is hoe zijn interesse in rap begon, want toen hij klein was bracht hij talloze uren door met het kijken naar zijn vader in de studio.

Toen hij een tiener was begon hij freestyle wedstrijden te houden tijdens schoolpauzes, buiten school en zelfs online. Toen hij eenmaal zijn schooldiploma had gehaald, besloot hij zich 100% te focussen op zijn rapcarrière.
“Mijn vader had niet verwacht dat ik zou rappen, maar toen ik dat deed, hielp hij me”, zei hij. “Hij heeft me geleerd hoe ik mijn pijn kan stoppen in wat ik aan het doen ben.”

3. Hij werd ontdekt door een grote rapper

Toen zijn publiek groeide, stuurde rapper Gucci Mane hem in april 2020 een DM op Instagram. Kort daarna bood hij hem een recorddeal aan. “Gucci zei dat hij naar mijn muziek luisterde en dat ik hard ben. Toen vroeg hij of ik al was getekend. Ik zei hem dat ik alleen was en stuurde hem mijn nummer.

4. Rapstijl


Zijn rapstijl zou hij het meest vergelijken met Lil Wayne, die tevens zijn grootste inspiratie is. Maar ook trekt hij inspiratie uit rappers als Kodak Black en Chief Keef.

5. Hij heeft beef met Kodak Black


Pooh raakte online in een ruzie met Kodak Black om het feit dat rappers vaak met geld pronken. Kodak zei namelijk dat hij de eerste was die dat deed, en dat door de jaren heen meer en meer rappers hem na begonnen te doen. Dat deed hij in een Instagram video waarin hij Pooh’s veelgebruikte ad-lib “Brrr..” gebruikte. Hierdoor dachten vele, waaronder Pooh zelf dat hij shade gooide naar Pooh. Hij zag dit ook en plaatste op zijn story dat hij ‘alle respect heeft verloren voor Kodak Black’, die hij eerst nog beschreef als een van zijn idolen.

BENIEUWD NAAR POOH SHIESTY’S MUZIEK?

Leave a Reply