Skip to main content

Waylon heeft na zijn verklaring op Instagram voor het eerst gereageerd over zijn gezinssituatie nadat de zanger toegaf vreemd te zijn gegaan.

Waylon

In een interview met RTL Boulevard lijkt de zanger erop te duiden dat zijn vriendin Bibi en hij nog samen zijn. Hij wilde er niet teveel over kwijt, maar zei dat het een privékwestie is die ze samen zullen oplossen. Ook vertelt hij dat ze nog steeds van plan zijn om met z’n allen naar Scandinavië te gaan.

waylon

Relatie

Waylon deelde anderhalve week geleden een verklaring waarin hij zijn excuses aanbod aan zijn vriendin Bibi Breijman en bevestigde vreemd te zijn gegaan nadat meerdere juicekanalen dat beweerden. Hij erkende zijn fout, via Instagram deelde hij een post waarin hij het volgende schreef:

“Ik kan nu niks zeggen waardoor dit lichter wordt voor Bibi. Het enige wat ik kan zeggen tegen mezelf is dat ik hulp moet zoeken voor de demonen in mijn hoofd. Wat ik heb gedaan is onvergeeflijk en ik verwacht dus ook niet dat Bibi me zomaar vergeeft. Ik wil een betere vader zijn dan dat ik een vriend ben geweest. Ik hou het allermeeste van mijn gezin en juist dat heb ik verkloot. Het enige wat Bibi nu verdiende is om in alle rust te kunnen genieten van haar kraamtijd, en zelfs dat heb ik haar afgenomen.
Ik ben een lul!“

Bekijk hier de video