Skip to main content

Het schandaal omtrent The Voice lijkt steeds groter en duidelijker te worden. Maandagavond deden 2 slachtoffers van seksuele intimidatie hun verhaal al live op tv. Vandaag hebben andere slachtoffers hun verhaal individueel gedaan. Zo sprak een anonieme deelneemster met Omroep West en deelde een oud-werkneemster van Talpa een nare ervaring met Jeroen Rietbergen.

Slachtoffer tegenover Omroep West

Een slachtoffer uit het Westland deed haar verhaal tegenover Omroep West en vertelt: ‘Jeroen Rietbergen zei dat ik er lekker neukbaar uitzag op televisie.’ Ze zegt dan ook niet verbaasd te zijn dat deze info nu naar buiten komt. ‘De eerste paar jaar dat ik werd uitgenodigd voor de jaarlijkse barbecue van ’team-Borsato’ bleef ik weg, omdat ik wist dat Jeroen daar ook was’, vertelt ze. Verder geeft ze aan: ‘Het is een nekhijger, ik voelde me nooit veilig met hem in mijn buurt.’

Dit is nog niet alles, want ze heeft nog meer heftige voorbeelden: ‘Hij kneep ook in de billen van medekandidaten en toen een andere deelneemster een keer door een wesp gestoken was, en ik de angel bij haar eruit probeerde te halen, kwam hij naar me toe en vroeg: ‘Zuig jij privé ook zo lekker?’

Oud-werkneemster Talpa

Een tweede dame deelde haar verhaal op haar Instagram-story: “Ik heb 9 jaar geleden een tijd bij Talpa gewerkt als receptioniste. We hadden een keer een personeesfeest en ik ben toen door hem ‘aangeraakt’ bij de wc. Hij was dronken, maakte ongepaste opmerkingen over m’n uiterlijk, rook aan m’n haar en gaf een klap op m’n kont.”

BEKIJK HIER DE VIDEO