Skip to main content

Monique Westenberg sprak met Beau Monde over alle heisa rondom haar en Andre Hazes jr., de blondine is toe aan een nieuwe vlam.

Monique Westenberg en André Hazes jr.

Een van de meest besproken relaties in Nederland is ongetwijfeld die van André Hazes jr. en Monique Westenberg. De twee kregen samen een zoon maar bleven niet bij elkaar omdat André verliefd werd op Sarah van Soelen, dit terwijl de twee zouden gaan trouwen.

In de documentaire van André Hazes jr. sprak Monique al over de moeilijke periode waar de vader van haar zoon doorheen ging, ook gaf Westenberg aan dat zij er altijd voor André zal zijn:

“We zijn niet meer samen geweest. André is vorig jaar september naar het buitenland gegaan om aan zichzelf en zijn verslavingsgevoeligheid te werken. Er viel een last van mijn schouders, want wat zou onze zoon door deze stap een andere toekomst krijgen. Toen hij terugkwam, stond er een heel nieuw mens voor me.

We hebben beiden gezegd dat we elkaars grote liefde zijn, maar ook dat het tussen ons niet meer werkt. Er is te veel gebeurd en we hebben een ander toekomstperspectief. Ik ben op de helft van mijn leven en wil die tweede helft gewoon rust voelen en het fijn hebben. We houden van elkaar, maar ik denk dat de vorm die we nu hebben gevonden – als papa en mama – ons alle drie veel meer brengt. Stel dat we wél weer iets met elkaar waren begonnen en het werkt wederom niet. Dan moet je je kind opnieuw teleurstellen, dat willen we hem niet nog een keer aandoen.”

Rachel

Opzoek naar iets nieuws

In een gesprek met Beau Monde gaf Monique aan dat zij inmiddels klaar is voor een nieuwe vlam in haar leven. Er gingen geruchten rond dat zij en André weer een relatie hebben maar dit lijkt niet waar te zijn. Westenberg geeft ook aan dat zij nog geen plan van aanpak heeft:

“Nu ik weer wat meer rust heb, denk ik weleens: oké, er zal in de toekomst vast een andere man in mijn leven komen. Maar hoe moet ik gaan daten? Zie je mij al ergens op een terras zitten met iemand? Dan staan er meteen foto’s met enorme koppen in de roddelbladen. Ik krijg niet eens de kans om kennis te maken met een man. Ik gun mezelf wel een leuke nieuwe partner, en ik gun het André ook; iemand bij wie we stabiliteit, veiligheid en rust vinden. En ik hoop vooral dat we het dan ook leuk met elkaar kunnen hebben, zoals ik bij mijn ouders en hun nieuwe partners heb gezien – dat wil ik ook voor onze zoon. André en ik zullen voor altijd met elkaar te maken hebben, we worden opa en oma van dezelfde kleinkinderen. Hoe fijn is het dan dat je op deze manier met elkaar om kunt gaan? Ik besef nu dat het zo heeft moeten zijn, het universum heeft andere dingen voor mij in petto.”

Bekijk hier de video