Skip to main content

Monique Westenberg heeft op Instagram een lief bericht gedeeld voor (haar ex?) André Hazes. Ze deelt op haar Instagram-stories een foto van vader en zoon samen.

Foto

André deelt een foto met zijn zoontje. De zanger schrijft erbij: ,,Omdat je alles bent wat ik heb, mijn jongen. Je bent mijn leven, mijn trots, mijn geluk.” Monique is zichtbaar trots, want ook zij deelt de lieve foto. ‘Superpapa!”, schrijft ze erbij.

Relatiestatus

Het is onduidelijk of André en Monique weer samen zijn, maar op Instagram valt te zien dat ze vaak samen tijd besteden met hun zoon. In André’s docu werd duidelijk dat hij in ieder geval wel openstaat voor een hereniging met Monique. “Wie ik nu ben gun ik maar één vrouw en dat is Monique”, zei André. “Ik moet eerst mezelf fixen, maar als dat gelukt is en ik zou het niet opnieuw met haar proberen, dan krijg ik daar de rest van mijn leven spijt van. Daar ligt mijn focus. Er is geen vrouw op de wereld van wie ik zoveel hou als van Monique. Dat gaat ook nooit meer gebeuren.”

Monique vertelde dit maar moeilijk te vinden. “Zou je nu aan mij vragen: ‘Wil je weer een relatie met deze man?’, dan zeg ik nee, want ik zou het niet eens kunnen. Ik gun het Dré ook zo, maar ik ben veel te bang.”

Bekijk hier de video