Skip to main content

Jeroen Rietbergen is misschien wel een van de meest gehate mannen uit 2022, toch lijkt Linda de Mol nog steeds van hem te houden.

Jeroen Rietbergen

Heel het land reageerde geschrokken nadat #BOOS een item over ‘The Voice of Holland’ uitbracht. In ‘This Is The Voice’ zagen wij hoe veel kandidaten van het programma een trauma opliepen door juryleden die hun seksuele behoeften niet in bedwang konden houden.

Een van de personen die hier een groot aandeel in had was componist Jeroen Rietbergen. Jeroen was al jarenlang getrouwd met Linda de Mol en verzorgde een groot deel van de muziek in het programma. De componist is overigens een van de enige aangewezen personen die zijn fouten toegaf doormiddel van een statement.

dochter linda de mol
Linda de Mol en Jeroen Rietbergen BumaAwards 2017 COPYRIGHT DANNY VAN DEN BERG

Rietbergen en Linda de Mol op vakantie

Jeroen gaf in zijn statement aan dat hij opzoek ging naar hulp, dit zou hij gedaan hebben in een afkickkliniek in de Verenigde Staten:

‘De dingen die ik heb gedaan had ik nooit moeten doen. Uiteraard ben ik hierdoor ook ten opzichte van mijn gezin en mijn opdrachtgever in de fout gegaan. Dit alles ben ik mij al een aantal jaren zeer bewust, vanaf het moment dat ik door mijn opdrachtgever streng ben aangesproken op mijn gedrag’.

Het meest opmerkelijke is dat de componist al jarenlang een relatie had met Linda de Mol, zus van John de Mol die het programma opgericht heeft. Het schandaal rondom ‘The Voice’ heeft veel problemen veroorzaakt voor familie de Mol, toch blijft Linda aan Jeroen’s kant staan volgens Yvonne Coldeweijer. De twee zouden regelmatig met elkaar zijn en afgelopen week zouden zij zelfs op Schiphol gespot zijn. Momenteel zouden Jeroen en Linda op vakantie zijn in Chili met z’n tweetjes. Check de post hieronder:

Bekijk hier de foto